

Board Meeting in Public Agenda

Date and Time: Tuesday, 30 January 2024, 13:00 to 15:00

Venue: Tower Hotel, St Katherine's Way, London

Time	Item	Subject	Lead	Time allocated			
1.0 OPENING ADMINISTRATION							
13:00	1.1	Welcome and Apologies	Chair	10 mins			
	1.2	Register of Interests	Chair				
	1.3	Minutes of the previous meeting	Chair				
	1.4	Action Log and Matters arising from previous meeting	Chair				
2.0 PATIENT STORY							
13:10	2.1	Patient Story	Director of Nursing	10 mins			
3.0 FOR ASSURANCE							
13:20	3.1	Chief Executive Report Board Performance Report (including Strategic risks)	Chief Executive Officer	15 mins			
13:35	3.2	Finance Report	Chief Financial Officer	10 mins			
13:45	3.3	Care Quality Commission Action Plan	Director of Quality	5 mins			
4.0 FOR APPROVAL							
13:50	4.1	Standing Orders	Director of Quality	5 mins			
13:55	4.2	Anti-fraud, Bribery and Corruption Policy	Chief Financial Officer	5 mins			
5.0 GOVERNANCE							
14:00	5.1	Committee Assurance Reports: 5.1.1-Audit, Risk and Governance Committee 5.1.2-Clinical Governance Committee 5.1.3-People Committee 5.1.4-Trust Fund Committee	Committee Chairs	20 mins			
14:20	5.2	Governance Update	Director of Quality	10 mins			
6.0 FO	R REPO	RT					
14:30	6.1	Reports from UK Health Departments: 6.1.1 England 6.1.2 Northern Ireland 6.1.3 Scotland 6.1.4 Wales	Helen McDaniel Joan Hardy James How Anthony Davies	15 mins			
14:45	6.2	Board Forward Plan	Chair	5 mins			

Time	Item	Subject	Lead	Time allocated			
7.0 CLOSING ADMINISTRATION							
14:50	7.1	Any Other Business	Chair	5 mins			
	7.2	Date of next meeting: Tuesday, 26 March 2024 at NHSBT, Newcastle.					
15:00	Board Members Only						