

## Board Meeting in Public Agenda

Date and Time: Tuesday, 28 November 2023, 11:30 to 12.45

Venue: NHSBT Liverpool Centre, 14 Estuary Banks, Speke, L24 8RB

Time	Item	Subject	Lead	Time allocated
1.0 OPENING ADMINISTRATION				
11:30	1.1	Welcome and Apologies	Chair	- 5 mins
	1.2	Register of Interests	Chair	
	1.3	Minutes of the previous meeting	Chair	
	1.4	Action Log and Matters arising from previous meeting	Chair	
2.0 PATIENT STORY				
11:35	2.1	Patient Story	Chief Medical Officer	10 mins
3.0 FOR ASSURANCE				
11:45	3.1	Chief Executive Report Board Performance Report (including Strategic risks)	Chief Executive Officer	15 mins
12:00	3.2	Finance Report	Chief Financial Officer	10 mins
12:10	3.3	Care Quality Commission Action Plan	Director of Quality	5 mins
4.0 GOVERNANCE				
12:15	4.1	Committee Assurance Reports: 4.1.1-Audit, Risk and Governance Committee 4.1.2-Clinical Governance Committee	Committee Chairs	5 mins
12:20	4.2	Governance Update	Director of Quality	5 mins
5.0 FOR REPORT				
12:25	5.1	Reports from UK Health Departments:		10 mins
		5.1.1 England	Helen McDaniel	
		5.1.2 Northern Ireland	Joan Hardy	-
		5.1.3 Scotland	James How	-
		5.1.4 Wales	Pat Vernon	
12:35	5.2	Board Forward Plan	Chair	5 mins
6.0 CLOSING ADMINISTRATION				
12:40	6.1	Any Other Business	Chair	5 mins
	Date of next meeting: Tuesday, 30 January 2024 in London.			
12:45	Lunch break			45 mins
13:30	Equality, Diversity, and Inclusion/ Anti-Racism Session (Board Members only)			2 hours