

Board Meeting in Public Agenda

Date and Time: Tuesday, 25 July 2023, 11:15-14:45 Venue: NHSBT North Bristol Park, Filton, Bristol, BS34 7QH

Time	ltem	Subject	Lead	Time allocated				
1.0 OPENING ADMINISTRATION								
11:15	1.1	Welcome and Apologies - Reflection on Board Seminar	Chair					
	1.2	Register of Interests	Chair	10 mins				
	1.3	Minutes of the previous meeting	Chair					
	1.4	Action Log and Matters arising from previous meeting	Chair					
2.0 PA	2.0 PATIENT STORY							
11:25	2.1	Patient Story	Chief Medical Officer	10 mins				
3.0 FOR ASSURANCE AND APPROVAL								
11:35	3.1	Chief Executive's Board Report Board Performance Report (including Strategic risks)	Deputy Chief Executive Officer	20 mins				
11:55	3.2	Finance Report	Chief Financial Officer	10 mins				
12:05	3.3	Annual Strategic Risk Register	Director of Quality	20 mins				
12:25	3.4	Care Quality Commission Action Plan	Director of Quality	10 mins				
12:35	Lunch	_unch						
13:20	3.5	Committee Assurance Reports: 3.5.1-Audit, Risk and Governance Committee 3.5.2-Clinical Governance Committee 3.5.3-People Committee	Committee Chairs	10 mins				
13:30	3.6	Annual Health, Safety and Wellbeing Report	Chief People Officer	10 mins				
13:40	3.7	People and Culture Update - Our Voice Survey Results	Chief People Officer	15 mins				
13:55	3.8	Freedom To Speak Up Guardian Report	Freedom to Speak Up Guardian	15 mins				
14:10	3.9	Governance:						
	3.9.1	Governance Update	Director of Quality	15 mins				
4.0 FO	R REPO	RT	·					
14:25	4.1	Reports from UK Health Departments:		10 mins				
		4.1.1 England	Michael Hopkinson					
		4.1.2 Northern Ireland	Joan Hardy					
		4.1.3 Scotland	James How	_				
		4.1.4 Wales	Pat Vernon					

Time	ltem	Subject	Lead	Time allocated			
14:35	4.2	Board Forward Plan	Chair	5 mins			
5.0 CLOSING ADMINISTRATION							
14:40	5.1	Any Other Business	Chair	5 mins			
	5.2	Close Date of next meeting: Tuesday, 26 September 2023 in Edinburgh.					
14:45	Board Members Tour and Learn Session						