

## Board Meeting in Public Agenda

**Date and Time:** Tuesday, 6 June 2023, 12:45 - 15:45 **Venue:** Tower Hotel, St Katherine's Way, London

Time	ltem	Subject	Lead	Time allocated			
1.0 OPENING ADMINISTRATION							
12:45	1.1	Welcome and Apologies	Chair	– 10 mins			
	1.2	Register of Interests	Chair				
	1.3	Minutes of the previous meeting	Chair				
	1.4	Action Log and Matters arising from previous meeting	Chair				
2.0 PATIENT STORY							
12:55	2.1	Patient Story	Chief Medical Officer	10 mins			
3.0 FOR ASSURANCE							
13:05	3.1	Chief Executive Report and Board Performance Report (including Strategic risks)	Chief Executive Officer/ Deputy CEO	25 mins			
13:30	3.2	NHSBT Strategy and service and functional strategies status	Deputy CEO	20 mins			
13:50	3.3	Sustainability Strategy Update	Chief Financial Officer	15 mins			
14:05	3.4	Finance Report	Chief Financial Officer	10 mins			
14:15	Tea/Co	offee Break					
14:25	3.5	Care Quality Commission Action Plan Report	Director of Quality	10 mins			
14:35	3.6	Committee Assurance Reports: 3.6.1-Audit, Risk and Governance Committee 3.6.2-Clinical Governance Committee	Committee Chairs	10 mins			
14:45	3.7	People and Culture Update - Inclusive Recruitment	Chief People Officer	20 mins			
15:05	3.8	Annual Management Quality Review Report	Director of Quality	10 mins			
4.0 FOR APPROVAL							
15:15	4.1 Governance:						
	4.1.1	Conflicts of Interest Policy	Director of Quality	10 mins			
	4.1.2	Board Effectiveness Review Action Plan	Director of Quality				
	4.1.3	Board Committee Membership	Director of Quality				
5.0 FO	R REPO	RT					
15:25	5.1	Reports from UK Health Departments:		10 mins			
		5.1.1 England	Helen McDaniel	1			
		5.1.2 Northern Ireland	Joan Hardy				
		5.1.3 Scotland	James How	4			
		5.1.4 Wales	Pat Vernon				

Time	ltem	Subject	Lead	Time allocated			
15:35	5.2	Board Forward Plan	Chair	5 mins			
6.0 CLOSING ADMINISTRATION							
15:40	6.1	Any Other Business	Chair	5 mins			
	6.2	Close Date of next meeting: Tuesday, 25 July 2023 at NHSBT North Bristol Park, Filton.					
15:45	POST BOARD MEETING – Board members only						